R  E  Ö  I  R  K

                       - din foretrukne virksomhedsrådgiver


Krisestyring

Finanskrise eller ej

 

Medierne er fortsat (på 5 år ?) fyldt med skriveri om finanskrise og lavkonjunktur.  Der er ingen grænser for ulykkerne, der rasler ned over os, og hvad skal det ikke blive til?

 

Henset til varigheden må det kunne konkluderes, at der er noget om snakken og ikke bare tale om en storm i et glas vand.

Den ”ældre” del af i erhvervslivet nikker måske lidt genkendende og siger, at krise er sådan noget, der kommer af og til – og kan nogen i øvrigt huske de bilfrie søndage? 

 

De yngre generation har aldrig prøvet det før, og de har for manges vedkommende kun kendt én retning:

Opad og fremad!

Sådan har de ældre også i perioder haft det – i deres yngre dage. Så kom der en krise, og der lærte de noget. Desværre ryger mange uskyldige mennesker med i købet. Mennesker, der ikke har en særlig indsigt i økonomi, men havde (bemærk datiden) lidt penge at gøre med, og dem har nogle rådgivere, så hjulpet dem med at investere.

Det tabte kan være vanskeligt at rede på kort sigt, men med den korrekte styring og tålmodighed kan mange ting vendes til det bedre.

Hos Revirk har vi kompetence til at hjælpe med at styre virksomheder igennem kriser.  Vi har gennem årene opbygget en erfaring og kompetence indenfor tæt økonomisk styring af virksomheder inden for forskellige brancher. 

Vi assisterer den daglige ledelse med kontakt til pengeinstitut og hovedkreditorer, og hjælper med at udarbejde budgetter og økonomiopfølgning, samt deltager i forhandlinger omkring kreditrammer. 

Kontakt os, og lad os tage en uformel drøftelse af netop din virksomhedssituation – uanset hvor i fasen din virksomhed er, kan vi være med til at sikre at ”skibet” kommer i sikker havn under finanskrisens stormen – det er bedre at forebygge end at helbrede. 

 

 

                                                                                               Tilbage til forsiden.....