R  E  Ö  I  R  K

                       - din foretrukne virksomhedsrådgiver og revisor


Ansvarsfraskrivelse

 

Dette web-site indeholder generelle oplysninger om Revirk, generel information af faglig karakter samt produktinfo uden hensyntagen til konkrete forhold.

Der sker løbende ændringer af love, praksisfortolkninger, øvrige regler samt ændringer som følge af nye afgørelser mv., hvorfor oplysningerne på web-siten kan indholde forsinkelser, unøjagtigheder eller forhold som er udeladt.

Derfor kan oplysningerne på web-siten ikke betragtes som regnskabsmæssig, juridisk, skattemæssig eller anden professionel rådgivning, og kan af denne grund ikke anvendes som erstatning for rådgivning. Alle med rådgivningsspørgsmål bør i stedet for kontakte en af firmaets revisorer.

Revirk tilstræber at afgive ajourførte og korrekte informationer, men er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler på web-siten. Ligeledes er Revirk ikke ansvarlig for de beslutninger som måtte træffes som følge af oplysninger på hjemmesiden.

Web-siten indeholder links til andre sites, som Revirk ikke har indflydelse på, hvorfor vi ligeledes ikke er ansvarlig for indholdet heraf.

Opbygningen af web-siten samt de angivne informationer er undergivet ophavsretlig beskyttelse. Det er tilladt at kopiere information til erhvervsmæssig og privat brug, når der udtrykkeligt angives kildehenvisning med link til vor hjemmeside.

 

 

                                                                                                                    Tilbage til forsiden.....